A sóbarlang mint

egészségközpont

 

 

Mivel segíthetek?
9

TESTKORREKCIÓ

5000 Ft/alkalom

9

NLP

NeuroLingvisztikai Programozás,
magyarul idegi nyelvi tudatterv

Ami elérhető általa:

  • fóbiák, rossz szokások, önszabotázs megszüntetése
  • múltbeli problémák, blokkok feloldása

Agyunk számítógépként működik, a hibás fájlokat javítjuk. Éber állapotban történik, az eredmény gyorsan érezhető.

 10 000 Ft/alkalom

9

KRONOBIOLÓGIAI ELEMZÉS

A kronobológia a születéskor ható erőket tanulmányozó önismereti módszer. Segítségével megismerhető a vérmérséklet, az érzelmi és értelmi működés. Rámutat a testi erősségekre, betegséghajlamokra, az együttműködési készségre másokkal, jelzi a testhez álló hivatást.

5000 Ft

9

KONZULTÁCIÓ

Betegségek lelki okainak feltárása, érzelmi kiegyensúlyozás.

5000 Ft/óra

9

KARMAASZTROLÓGIA

Lehetőségeket és személyiségjegyeket tár fel. Nem mondja meg, mit csinálj, a te dolgod, hogy a lehetőségekkel élsz-e. Tervrajz az élethez, amelytől belátásunk szerint térhetünk el. Nemcsak a Naprendszer hét égitestével dolgozunk, hanem a Kujper-öv és az Ort felhő aszteroidáival, valamint a Naprendszert átszelő kentaurokkal is.

Nagy karmaasztrológiai olvasat
25 000 Ft 

A karmaasztorlógiai elemzésen kívül tartalmaz kronobiológiai, numerológiai és grafológiai elemzést: a numerológia a hozott képességekre mutat rá, a  karmaasztrológia a jövőbeli lehetőségekre, a kronobiológiával látszik a rendelkezésre álló energiakészlet, a grafológia pedig elénk tárja a jelent, azaz hogy hol tartasz most.

Kis elemzés
17 000 Ft 

Csak karmaasztrológiai és kronobiológiai elemzést tartalmaz.

Srágliné Gaál Judit –
Hitvallás

Az ember előbb-utóbb kíváncsi lesz önmagára, és a kérdésre, hogy ki ő, honnan jött, elkezdi keresni a választ. Annyi életút van, ahányan vagyunk, és annyi keresési ösvény, ahányan mi, kérdezők elindulunk. Vannak könnyebb és nehezebb hazavezető utak. Hiszem, hogy ha legalább a minket működtető erőkkel tisztában vagyunk, az a könnyebb haladás választása.

Visszajelzés

Ahhoz, hogy a lelkünk legmélyebb zugaiba belelássunk, ismernünk kell önmagunkat és tudnunk kell, hogy hol vannak a határaink. Amit a nagy karmaasztológiai olvasatból megtudtam magamról, sok AHA élményhez vezetett. Amit korlátnak hittem, arról kiderült, hogy nem az, sokkal inkább feladat, lehetőség. Amíg azt hittem, hogy korlátok között mozgok, addig ott is voltam. Elzártam magam azoktól a lehetőségektől, amelyek mindig ott vannak, voltak és lesznek előttem. Életem minden pillanatában dönthetek a jövőmről, még akkor is, ha a választás jelentéktelennek tűnik. Judit nagy karmaasztrológiai olvasata nagyon jól rávilágított az aktuális élethelyzetemre. Bátran ajánlom mindenkinek, aki eldöntötte, hogy szembenéz önmagával.

Simon Veronika

Cím

8900 Zalaegerszeg
Eötvös u. 3. 

Telefon

+36 70 386 6248

E-mail

sobarlangzeg@gmail.com